Prof. Dr. Esra Bostancıoğlu “7TH INTERNATIONAL PROJECT AND CONSTRUCTION MANAGEMENT” Konferansına 3 Bildiri ile Katıldı

Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı & Mimarlık Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Esra Bostancıoğlu, 20-22 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen “7th International Project and Construction Management” konferansına yüksek lisans öğrencileri ile birlikte hazırladığı 3 bildiri ile katıldı. Prof. Dr. Bostancıoğlu konferansa, Mimarlık Ana Bilim Dalı Yapım Yönetimi ve Teknolojisi Programı yüksek lisans öğrencilerinden; Bahar Özbaş ile hazırladığı “The Importance of Value Engineering in the Construction Sector”, Merve Acar ile hazırladığı “Current Concepts Regarding Sustainability Practices and Architectural Education” ve Şükran Demirkol Kürkçüoğlu ile hazırladığı “Assessment of Occupational Health and Safety Problems of Construction Sector in the World and in Turkey” bildirileri ile katıldı.

Konferans; “proje yönetimi”, “organizasyon, liderlik ve strateji”, “inşaat yöntemleri ve teknolojisi”, “tasarım yönetimi”, “ekonomi ve finansal yönetim”, “gayrimenkul geliştirme ve yönetimi”, “dijital teknolojiler”, “afetler, risk ve dayanıklılık”, “temiz enerji ve sürdürülebilirlik”, “sağlık ve güvenlik”, “hukuk ve uyuşmazlıkların çözümü”, “eğitim ve uygulamada mesleki konular” alt başlıklarında gerçekleştirildi. Prof. Dr. Esra Bostancıoğlu, aynı zamanda konferansın Bilim Kurulu'nda da yer aldı.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 11/07/2022 - 10:23