Mimarlık Konuşmaları’nın İlk Konuğu Baraka Mimarlık’tan Abdurrahman Çekim Oldu

İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen 2021-2022 Güz Dönemi Mimarlık Konuşmaları’nın ilk konuğu Baraka Mimarlık’tan Abdurrahman Çekim oldu. Çekim, “Arama-Anlama-Biriktirme” konulu sunumuyla, 11 Ekim Pazartesi günü Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda Mimarlık Bölümü öğrencileri ve akademisyenleriyle bir araya geldi.

2009 yılında Abdurrahman Çekim ve Sevilay Uğur Çekim ortaklığında Kuzguncuk’ta kurulan “Baraka”; konut, otel, ofis, okul, lojistik merkezi vb. işlerde hatırı sayılır proje üretimi gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra ulusal anlamda çeşitli yarışmalarda da dereceler kazandılar. İş konusunda seçici ve boyut olarak butik bir aralıkta kalmayı tercih eden “Baraka”, kendisi gibi genç ve dinamik bir ekipten oluşmaktadır.

Pandemi sonrasında yüz yüze gerçekleştirilen konferansa, öğrenciler ve akademisyenler yoğun ilgi gösterdi.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 07/22/2022 - 14:23