Mimarlık Konuşmaları 62 - “Mimarlık, Ya Sonra?”

Mimarlık Bölümü, Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, Serbest Mimarlar Derneği Başkanı Sibel Dalokay Bozer ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Tülin Hadi’nin katılımıyla “Mimarlık, Ya Sonra?” başlıklı bir panel düzenledi. 20 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinlikte, konuşmacılar mimarlık mesleğinin potansiyelleri, mimarlık eğitimi ve mimarlık endüstrisiyle ilişkileri üzerine öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Panelin ardından, 2018-2019 Bahar Yarıyılında Mimarlık Bölümü öğrencileri tarafından üretilen çalışmalar arasında jüri üyeleri tarafından belirlenen en başarılı proje sahibi öğrencilere ödülleri takdim edildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihal Sarıer’in de katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninin ardından etkinlik kokteyl ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 07/14/2021 - 11:48