Mimarlık Bölümü Akademisyen, Mezun ve Öğrencileri, Gümüşlük Taş Ocakları Festival Alanı Tasarım Çalıştayı’nda Yaratıcı Fikirlerle Bezenmiş Projeler Ürettiler

Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu, Mimarlık Bölümü akademisyenlerimizden Öğr. Gör. Dr. Suzan Sanlı Esin, Öğr. Gör. Kerem Ganiç ve Arş. Gör. İdil Akkuzu ile birlikte 21 öğrenci ve 4 mezunumuzun katılımıyla, 19-21 Nisan tarihleri arasında Gümüşlük Taş Ocakları Festival Alanı Tasarım Çalıştayı düzenlendi.

Sosyal sorumluluk projesi olarak ele alınan çalıştay, Bakırköy yerleşkesi Ataköy binasındaki Tasarım Fabrikası’nda gerçekleştirildi. Çalıştayda öğrenciler 4 gruba ayrıldı ve mentor mezunlarımızın liderliğinde 4 ayrı tasarım geliştirildi.

Projeleri, Mimarlık ve müzik dünyasından 13 değerli jüri üyesi değerlendirdi.

30 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’da Tasarım Fabrikası’nda sergi açılışı yapıldı, jüri ödülü açıklandı ve tüm katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi.

Çalıştayda üretilen projelerin Gümüşlük Festival Alanı’nda uygulanması bekleniyor.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 05/31/2024 - 10:36