“PANDEMİ & MEKAN” Sergi ve Paneli

FMV Işık Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri desteği ile FMV Işık Üniversitesi Mimarlık Bölümü ve SPACE Studies of Planning and Architecture işbirliği ile yürütülen “Pandemiyle eve kapanma sürecinde iç ve dış mekan kullanımı” isimli araştırma projesinin sonuç çıktıları; 18 Temmuz 2022, Pazartesi günü İstanbul Planlama Ajansı (İPA), Florya Kampüsü’nde bir sergi ve panel ile paylaşıldı.

“PANDEMİ & MEKAN” Sergi ve Paneli

Sergide, FMV Işık Üniversitesi ev sahipliğindeki araştırma projesinde yer alan çevrimiçi ortak atölyelere katılan T. C. İstanbul Kültür Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi öğrencilerimizin ürünleri de yer aldı. Ayrıca panel programında; T. C. İstanbul Kültür Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Esin Hasgül, “Pandemi Sürecinde Konut Mekanının Dönüşümü: Yeni Normalde Yeni Kullanım Pratikleri Üzerine” isimli konuşmasıyla pandemi sürecindeki değişen mekan kullanımları ve mevcut kullanım alışkanlıklarının hangi yönlerde değiştiği üzerine bir sunum gerçekleştirdi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 08/01/2022 - 15:39