Özyazıcı İnşaat “Route İstanbul” Proje Müdürü Mimar Zafer Yeşilmurat Üniversitemizin Konuğu Oldu

Mimarlık Bölümü’nde Öğr. Gör. Tülin Barutçular tarafından yürütülen “Proje Yönetimi” dersine, 25 Mart 2019 Pazartesi günü Proje Müdürü Mimar Zafer Yeşilmurat konuk oldu. Etkinlik kapsamında öğrencilerimizle bir araya gelen Yeşilmurat, ekibinden İnşaat Mühendisi Aslı Karabal ile birlikte proje müdürlüğü yaptığı “Ihlamur Evleri”, “Nish İstanbul”, “Nish Adalar”, “Yalı Ataköy” ve “Route İstanbul” projeleri hakkında bilgi verdi. Bir projenin başlangıcından bitimine kadar süren aşamaları, değişik projelerden verdiği örneklerle ilişkilendirerek anlatan Yeşilmurat, hazırladığı sunumu öğrencilerimizle paylaştı.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 03/28/2019 - 15:12