"Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması"na İKÜ Mimarlık Bölümü Damgası

Bu yıl ikincisi düzenlenen "Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması"da verilen 21 ödülün 7’sini İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri kazandı. 

Konusu “Kurgusal bir Kahraman için bir Mekan Tasarlayın” olarak belirlenen yarışma, birinci sınıf öğrencileri arasında açılmakta ve öğrencilerin özgün düşüncelerini ödüllendirerek mimarlık mesleğini benimsemelerine ve sevmelerine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Saygın akademisyen ve profesyonellerden oluşan yarışma jürisine, geçen yıl ödül alan öğrencilerden bir temsilci de katıldı. Bu temsilci İKÜ Mimarlık Bölümü öğrencisi Mehmet Küçük oldu. 

Geçen yıl da İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerinin büyük başarı gösterdiği yarışmada, bu yıl proje ile birlikte kısa film de istendi.

Ödül kazanan Mimarlık Bölümü öğrencileri; Ayşe Sıla Coşkun, Selin Sonuk, Sıla Yazıcı, Barış Şen, Emine Hatun Karabulut, Sara O. A. Alghoul ve İrem Kurtal'ı kutlar, yarışma sürecinde kendilerine destek olan "Mimari Tasarım Stüdyosu" yürütücüleri Prof. Dr. Pınar Arabacıoğlu, Öğr. Gör. Dr. Emre Arslan ve Arş. Gör. İdil Akkuzu’ya teşekkür ederiz.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız...


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 09/09/2024 - 15:34