Mimarlık Fakültesi Öğrencileri Mezunlarla Buluşuyor!

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Mimarlık Fakültesi, Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde “Mezunlarla Buluşma: Mimarlar ve İç Mimarlar Öğrencilerle Buluşuyor” başlıklı bir etkinlik gerçekleştirilecek.

İKÜ Mimarlık Fakültesi, 22 Şubat 2018 Perşembe günü 16.00-18.00 saatleri arasında İKÜ Akıngüç Oditoryumu’nda “Mezunlarla Buluşma: Mimarlar ve İç Mimarlar Öğrencilerle Buluşuyor” başlıklı bir etkinlik gerçekleştirilecek.

Yaklaşık otuz mimar ve içmimar mezunumuzun katılacağı bu etkinlik, mezunlarımızın iş hayatındaki deneyimlerini öğrencilerimize aktardıkları ve yeni ilişkilerin filizlendiği önemli bir platform olarak değerlendiriliyor.

Etkinlik; 16.00-16.30 saatleri arasında mezunlarımızın kendilerini kısaca tanıtması ile başlayacak, 16.30’da soru-cevaplarla devam ederek 18.00’de sonlanacak.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 05/23/2018 - 09:17