Mimarlık Bölümü Dönem Sonu Öğrenci Projeleri Değerlendirmeleri

İKÜ Mimarlık Bölümü öğrencilerinin 2023-2024 Güz Dönemi boyunca “Mimari Tasarım Stüdyoları”nda hazırladıkları projeler, 8 Ocak 2024 Pazartesi günü görücüye çıktı. Dönem sonu teslimleri bazı stüdyolarda jüri, bazı stüdyolarda ise dönem sonu sergisi şeklinde gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Evren Enginöz, Doç. Dr. Asiye Akgün ve Doç. Dr. Gamze Alptekin’in yürüttüğü “ARC0003 Architectural Design III” stüdyosu; geniş katılımlı, iç ve dış paydaşlardan oluşan değerlendirme toplantısı ile dönemi tamamladı.

Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu, Mimarlık Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Esra Bostancıoğlu, Mimarlık Bölümü akademisyenlerimizden Prof. Dr. Esin Kasapoğlu, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Edip Seçkin, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğretim görevlilerimizden Y. Mimar Çiğdem Karabağ, Mimarlık Bölümü dış paydaşı Y. Mimar Feza Ökten Koca ve Mimarlık Programı 2021 mezunlarımızdan Sıla Duygulu’nun katılımıyla proje değerlendirmelerinin yapıldığı sergide, öğrenciler program paydaşlarıyla etkileşim fırsatı yakaladılar.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 02/05/2024 - 10:48