Mimarlık BÖlümü - İŞKUR Semineri

Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nde Dr. Öğr. Üyesi Gamze Alptekin’in yürütücülüğünü yaptığı MIM0216 Yapı Üretim Sürecinde Kalite dersinde, Bahçelievler İŞKUR Hizmet Merkezi’nde Meslek Danışmanı olarak görev yapan Nurcan Salman tarafından "CV Hazırlama ve İş Arama Becerileri" konusunda eğitim verildi. 15 Mart 2021 tarihinde düzenlenen seminerde öğrencilere, İŞKUR tarafından geliştirilen "Sosyal Çalışma Programı, Akademik Çalışma Programı, İşbaşı Eğitim Programı, "CV Hazırlama ve Niyet Mektubu Yazma Teknikleri" anlatıldı. Eğitimin sonunda öğrencilere SWOT analizi, Johari Penceresi ve Mesleki Yönelim Test Bataryası hakkında kısaca bilgi verildikten ve kendilerine yönelik SWOT analizi uygulaması yaptırıldı.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 05/14/2021 - 17:17