Mimarlık Bölümü İngilizce Programı “HOUSING DURING PANDEMIC” Toplantısı

Mimarlık Bölümü İngilizce Programı’nda verilen “ARC0003 Architectural Design III” dersi kapsamında, yürütücülüğünü Dr. Öğr. Üyesi Gamze Alptekin, Dr. Öğr. Üyesi Esin Hasgül, Öğr. Gör. Dr. Nur Kızılyaprak ve Arş. Gör. Berkay Oskay’ın üstlendiği tüm proje grupları, FMV Ispartakule Işık Lisesi Psikolojik Danışmanı Gözde Döşlü’nün yardımları ve 11. sınıf öğrencisi Selin Köseoğlu’nun katılımıyla “Housing During Pandemic” başlıklı toplantıda bir araya geldiler. Mimarlık eğitimine ilişkin genel bilgiler ve ders kapsamında gerçekleştirilen çalışmalardan örneklerin paylaşımının ardından Mimarlık Bölümü öğrencileri; pandemi koşullarında konutta yaşam, yeni kullanım biçimleri ve beklentilerle ilgili sorularını, konut kullanıcısı olarak ilgili yaş grubunu temsilen Selin Köseoğlu’na yönelttiler. 9 Kasım 2020 Pazartesi günü Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilen toplantı, iş birliğinin ilerleyen süreçte de devamı dilekleriyle tamamlandı.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 11/13/2020 - 14:46