Mimarlık Bölümü Erasmus+ Partner Üniversiteleri ve Koşulları

İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nün 2020-2021 ERASMUS+ partner üniversiteleri ve koşulları 2C koridoru Mimarlık Bölümü Camlı Panosunda duyurulmuştur. ERASMUS+ Öğrenim Hareketliliği için başvuru dönemi 3 Şubat 2020 - 21 Şubat 2020 arasındadır.

Başvuru sürecine ilişkin önemli konular aşağıda listelenmiştir:

• Başvurular ORION sistemi üzerinden yapılmaktadır.
  • Başvuru süreci Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından koordine edilmektedir. Başvuru başlangıç-bitiş tarihleri, sınav tarihleri, yerleri, bilgileri vb. konulardaki bilgiler Uluslararası İlişkiler Birimi’nden alınmalıdır.
  • Başvuru sürecinde okul tercihi yapmadan önce Mimarlık Bölümü panosunda yer alan tablo ve üzerindeki notlar dikkatle incelenmelidir:
  1. Gidilecek dönem/sınıf seçilen okulların koşullarına uygun olmalıdır.
  2. Seçilen okulun eğitim dili ile girilen Yabancı Dil sınavı aynı olmalıdır. (Seçtiğiniz okullar İngilizce eğitim yapıyorsa, İngilizce sınavına; Fransızca eğitim yapıyorsa Fransızca sınavına girilmesi vb.)
  3. Seçilen okulların Erasmus puanına ek olarak portfolyo istediği koşullara dikkat edilmelidir.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 02/04/2020 - 16:09