Mimarlık Bölümü En Başarılı Proje Ödülleri

Mimarlık Bölümü’nde gelenekselleşen “En Başarılı Proje Ödülleri”, 14 Mart Perşembe günü saat 12.30’da Bakırköy yerleşkesi Ataköy binasındaki 2. kat C koridorunda düzenlenen sergide açıklanıyor. Mimarlık Bölümü öğretim üyelerinden oluşan jüri; Türkçe ve İngilizce programlarda “Mimari Tasarım” dersleri proje gruplarında tamamlanan projeler arasından, her grubun en iyi projesini seçti. Yaşanan deprem nedeniyle uzaktan eğitimle tamamlanan 2022-23 Bahar Yarıyılı ile 2023-24 Güz Yarıyılına ait projelerin ödülleri, öğrencilerin de katılımıyla açıklanacak. Ödül alan öğrencilere sertifikaları, Mimarlık Fakültesi Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu ve Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Esra Bostancıoğlu tarafından takdim edilecek.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 03/12/2024 - 13:43