Mimarlık Bölümü 2021-2022 Bahar Yarıyılı En İyi Proje Ödülleri

İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümü etkinlikleri kapsamında, 22 Aralık 2022 Perşembe günü “En Başarılı Proje Ödülleri” sahiplerine dağıtıldı.

Her Güz ve Bahar yarıyılında; bir önceki dönemdeki “Mimari Tasarım” ve “Architectural Design” derslerinin en iyi projeleri, bölüm öğretim elemanları arasında yapılan oylama ile belirlenmektedir. Oylama sonucunda en yüksek oyu alan proje ise ödüllendirilmektedir.

Ödüller; Güz yarıyılları için “Mimari Tasarım 1”, “Mimari Tasarım 3”, “Mimari Tasarım 5” ve “Mimari Tasarım 7”, Bahar yarıyılları için ise “Mimari Tasarım 2”, “Mimari Tasarım 4”, “Mimari Tasarım 6” ve “Diploma Projeleri” derslerindeki (Türkçe ve İngilizce) en başarılı projelere verilmektedir.

2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı;

Türkçe Program En İyi Proje Ödüllerini Alan Öğrenciler:

Mimari Tasarım 4: Gizem Berra Memiş
Mimari Tasarım 6: Buse Naz Yazıcı
Diploma Projesi: Fatma Şevval Eliuz

İngilizce Program En İyi Proje Ödüllerini Alan Öğrenciler:

Architectural Design 2: İclal Güzel
Architectural Design 4: Zahraa Ahmad Yousıf