Mimarlık Bölümü 2019-2020 Bahar Yarıyılı Staj Teslimleri

Sevgili öğrenciler, 

İçinde bulunduğumuz sıkıntılı süreçte herkese sağlıklı günler diliyoruz öncelikle. Bildiğiniz üzere 2019-2020 Bahar Dönemi dersleri uzaktan eğitimle devam ediyor. MIM 7000, MIM 8000, ARC 7000 ve ARC 8000 derslerini seçmiş olan öğrenciler, dönem sonunda yapmaları gereken Staj Teslimlerini, aşağıda yeralan komisyon kararlarına göre yapabilirler:

Staj defterlerini İKÜ Staj Yönetmeliği ve Mimarlık web sayfasındaki teslim kurallarına uygun bir şekilde eksiksiz hazırlamış olan öğrenciler 20 Nisan 2020 Pazartesi günü ödevin açıldığı 09:00-18:00 saatleri arasında dijital olarak teslim edebilirler. 2019 yaz döneminde ve 2019-2020 dönem arasında stajlarını yapmış olup, henüz defterlerini tamamlayamamış olan öğrenciler (eksik imza, kaşe, evrak varsa ve tamamlayabilme imkanları yoksa) 2020-2021 güz yarıyılında dersler açıldığında ilgili dersi seçip teslimlerini bu dönemde gerçekleştirebilirler.

Staj dosyalarını dijital olarak teslim edecek öğrencilerin aşağıda yer alan kurallar çerçevesinde teslimlerini CATS sistemine yüklemeleri gerekmektedir:

1.    Teslim listesi ve gerekli word dokumanları web sayfalarından indirilmeli ve incelenmelidir. Türkçe Programda Stajlar için: https://mimf.iku.edu.tr/tr/ogrenci/staj İngilizce Programda Stajlar için: https://mimf.iku.edu.tr/en/internship
2.    Teslim listesini burada da paylaşıyoruz: Bu içeriklerin pdf ya da word formatında kaydedilip sırası gözetilerek tek bir döküman haline getirilmesi gerekmektedir.

  • Kapak 
  • Online staj formunun bir çıktısı 
  • Firma Onay Yazısı 
  • SGK  
  • Cumartesi veya Pazar günleri de çalışıldığına dair onaylı bir belge (şayet çalışılmışsa) 
  • Haftalık Rapor (Her gün 1-2 cümleyle ifade edilmeli.) 
  • Günlük Rapor (Gün boyunca gerçekleştirilen faaliyetler detaylı olarak anlatılmalı ve görsellerle desteklenmelidir.) 
  • Görsel dokümanlar (Öğrencinin Staj yaptığı dönemde çalıştığı proje ile ilgili plan, kesit, görünüş, fotoğraf vb. dokümanlar) 

3.    Bu dijital dosya dışında öğrencilerin dosyalarına ekledikleri kapalı zarf içinde yer alan “Firma Staj Değerlendirme Formu”nun ilgili öğretim üyesine öğrenciden bağımsız olarak iletilmesi gerekmektedir. (Firma Staj Değerlendirme Formu: Staj yapılan kurumun yetkili kişisi tarafından öğrencinin staj döneminin değerlendirildiği ve onaylandığı doküman). Bu formun, staj yapılan kurum tarafından ilgili öğretim üyesinin kurumsal e-mail adresine imzalı ve kaşeli pdf ya da word formatında bir dosya olarak iletilmesi gerekmektedir. Bu mailin öğrenciler tarafından atılması durumunda ya da mailde yeralan bilgilerin öğrenciler tarafından görülmesi durumunda, staj teslimleri kabul edilmez.

Öğretim üyelerinin kurumsal e-mail adresleri:
MIM 7000 Staj I – Dr. Öğr. Üyesi İlke Tekin (e-mail adresi: i.tekin@iku.edu.tr)
MIM 8000 Staj II – Dr. Öğr. Üyesi Asiye Akgün Gültekin (e-mail adresi: a.akgun@iku.edu.tr
ARC 7000 Professional Practice I – Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emre Arslan (email adresi: m.arslan@iku.edu.tr
ARC 8000 Professional Practice II – Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emre Arslan (email adresi: m.arslan@iku.edu.tr
 
Herkese sağlıklı günler dileriz.
İKÜ Mimarlık Bölümü Staj Komisyonu"

 


Son Güncelleme Tarihi: Pa, 04/12/2020 - 22:36