Mezun Durumundaki Öğrenciler İçin Staj Teslimi - Ek Karar

Gelen sorulara cevap olarak mezun durumundaki dijital teslim şekli revize hali aşağıda yer almaktadır.
 
Sevgili öğrenciler;
 
İçinde bulunduğumuz süreç içinde MEZUN durumundaki öğrencilerin mağdur olmaması adına, 2019-20 BAHAR Döneminde geçerli olmak üzere, Staj Komisyonu  tarafından, yalnızca mezun durumundaki öğrenciler in staj teslimleri ile ilgili olarak ilave bir karar alınmıştır. 
 
Buna göre; staj defteri hazırlanmış ancak ıslak imzaları eksik olan mezun durumundaki öğrencilerin defterleri aşağıda açıklanan şartla kabul edilecektir: 
 
1.     Öğrencilerin staj yaptıkları firmaların/kurumların yetkilileri tarafından, öğrencinin aldığı staj dersi öğretim üyesine iki ayrı belgenin e-mail üzerinden iletilmesi gerekmektedir.
2.     Belge 1: Firma yetkilisi öğrencinin staj defterinin kendilerince incelendiğini ve onayladıklarını belirten bir yazı iletmelidir.
3.     Belge 2: Öğrencilerin mimarlık web sayfasında yeralan word halinde yüklenmiş olan staj dökümanları içinden “Staj Değerlendirme Formu”nu indirmeli ve firma yetkilisine iletmelidir. Firma yetkilisi formu doldurarak, imzasız ve kaşesiz olarak e-mail ile ilgili öğretim üyesine iletmelidir (Staj belgeleri için: https://mimf.iku.edu.tr/tr/ogrenci/staj İngilizce Programda Stajlar için: https://mimf.iku.edu.tr/en/internship).
4.     Bu koşullarda firma yetkilisinden imza ve kaşe talep edilmemektedir. Sadece ilgili belgeleri staj komisyonuna iletmesi yeterlidir. Firma, belgeleri 20 Nisan Pazartesi günü mesai bitimine kadar göndermelidir.
5.     20 Nisan Pazartesi günü saat 09:00-18:00 arasında mezun durumundaki öğrenciler imzasız ve kaşesiz staj defterlerini, duyurulan formatta ve içerikte, sisteme yüklemelidir.
 
 
Bu karar sadece MEZUN durumunda olan öğrenciler için geçerlidir. Mezun durumundaki öğrencilerin danışmanları, öğrencinin mezun durumunda olduğunu staj komisyonuna e-mail ile bildirmelidir.
 
Mimarlık Bölümü Staj Komisyonu"
 


Son Güncelleme Tarihi: Çar, 04/15/2020 - 16:44