İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümü 10 Mart – 7 Nisan 2021 tarihleri arasında “Mimarlık ve Kent” temalı Uluslararası Maske Tasarım Yarışması düzenliyor

İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nün düzenlediği ve tüm mimarlık, iç mimarlık, endüstriyel tasarım, peyzaj mimarlığı veya şehir ve bölge planlama lisans öğrencilerinin katılımına açık olan “Mimarlık ve Kent” maske tasarım yarışması için son katılım tarihi 7 Nisan 2021 Çarşamba. Yarışmaya katılmak isteyen yarışmacıların yapması gerekenler: 

Yarışmanın sonunda jüri üyelerinin final oylaması için seçeceği 6 çalışma 12 Nisan 2021 Pazartesi günü 24 saat süreyle açık oylamaya sunulacak ve en yüksek ilk üç oyu alan katılımcılar ödüle hak kazanacaktır. 
Yarışmacıların tasarımlarına ulaşılabilmesi için Instagram hesaplarının yarışma takvimi süresince (15 Nisan 2021 tarihine kadar) erişilebilir olması (gizli hesap olmaması) ve yarışmacıların belirtilen tüm koşulları sağlıyor olmaları gerekmektedir. 
Yarışmaya gönderilen eserin özgün bir çalışma olmaması, aksine bir iddia olması ve üçüncü kişilerin tasarım üzerinde hak iddia etmesi durumunda sorumluluk yarışmacıya aittir. Tasarımların telif hakkı İstanbul Kültür Üniversitesi’ne aittir.
Yukarıda belirtilen koşullar kapsamında aksi bir durumun tespiti halinde, ilgili tasarımlar yarışmadan diskalifiye edilir. Ödül kazandıysa İstanbul Kültür Üniversitesi tarafından ödülü geri alınır.
Yarışma dili İngilizce ve Türkçedir.
Detaylı bilgi: @ikumimarlikbolumu


Son Güncelleme Tarihi: Per, 03/11/2021 - 01:29