“GRAPHIC ILLUMINATION AND THE LANGUAGE OF THE CITY”

Erasmus+ Personel Hareketliliği kapsamında İKÜ Mimarlık Bölümü’nü ziyaret eden University of Applied Science in Nysa (Polonya) Mimarlık ve Yabancı Diller bölümleri öğretim üyeleri Michal KACZMARZYK, Marcin CZARNOBREWY, Jakub TOMICZEK ve Mariusz KOWALSKI, 4 Nisan 2024 tarihinde “Graphic illumination and the language of the city” başlıklı bir program gerçekleştirdiler. Program kapsamında; Michal KACZMARZYK kamusal mekân ve dış cephe aydınlatma tasarımında yeni yaklaşımlar, Marcin CZARNOBREWY ise kamusal mekanlarda duvar resimlerinde (mural) grafik, dil ve anlatım konularında birer seminer verdi. Sonrasında yapılan çalıştayda öğrenciler, misafir öğretim üyelerinin yönlendirmeleriyle yazı, grafik ve ışıktan oluşan tasarımlarını geliştirdiler.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 04/22/2024 - 16:18