Doç. Dr. Emrah Türkyılmaz, Özbekistan İnşaat Bakanlığı’nın Davetiyle Özbekistan’da Toplantı ve Görüşmelere Katıldı

İKÜ Mimarlık Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Emrah Türkyılmaz, 8-15 Mart 2021 tarihleri arasında Özbekistan İnşaat Bakanlığı’nın davetiyle Özbekistan’da inşaat sektöründe yüksek öğretimin geliştirilmesi hakkında toplantılara ve görüşmelere katıldı.

Taşkent Mimarlık ve Yapım Enstitüsü’nü ziyaret ederek Rektör ile görüşen Doç. Dr. Türkyılmaz, ayrıca 11 Mart 2020 Perşembe günü İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümü “ARC006 Architectural Design VI” dersi öğrencilerinin uzaktan, Taşkent Mimarlık ve Yapım Enstitüsü öğrencilerinin yüz yüze katılımıyla harmanlanmış eğitim denemesi gerçekleştirdi. Türkyılmaz, Taşkent Mimarlık ve Yapım Enstitüsü öğrenci ve akademik personelinin Türkiye’de mimarlık ve mühendislik eğitimi hakkındaki sorularını da cevapladı.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 05/12/2021 - 21:40