“Dijitalleşen Gündelik Yaşam” Instagram Fotoğraf Yarışması Sonuçları

İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümü tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen "Dijitalleşen Gündelik Yaşam" temalı öğrenci fotoğraf yarışmasında ödül kazananlar belli oldu.

Lise kategorisinde 27, lisans kategorisinde 39 çalışmanın yarıştığı oylama, 14 Mayıs 2024 tarihinde jüri üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Yarışmaya #DijitalleşenGündelikYaşam_lisans ve #DijitalleşenGündelikYaşam_lise etiketlerini kullanarak katılan eserlerin; "Temaya Uygunluk", "Kompozisyonda Anlam Bütünlüğü" ve "Estetik Etki" kriterlerine göre oylandığı jüri değerlendirmesi sonucunda her bir kategori için “Birincilik”, “İkincilik” ve “Üçüncülük” ödüllerinin yanı sıra 5’er adet “Mansiyon” ödüllerine değer görülen çalışmalar seçildi. Her bir jüri üyesi, değerlendirmeye alınan her eseri “1 En Düşük” ve “5 En Yüksek” olmak üzere 1 ile 5 puan aralığında oyladı ve her bir yarışmacının ağırlıklı ortalamaları alındı. Değerlendirme sonuçlarına göre ödüle değer görülen yarışmacı listesi aşağıdaki gibi belirlendi.

LİSE KATEGORİSİ

Birincilik Ödülü: Ç***a M*ş
İkincilik Ödülü: A***t K***i İ**n
Üçüncülük Ödülü: S***a Ç***r
1. Mansiyon Ödülü: A*i H***n M***l
2. Mansiyon Ödülü: B***t T***n
3. Mansiyon Ödülü: B***t T***n
4. Mansiyon Ödülü: S***f R****n A**ı
5. Mansiyon Ödülü: A*i H***n M***l

LİSANS KATEGORİSİ

Birincilik Ödülü
: A********o V***i
İkincilik Ödülü: B******n N****n
Üçüncülük Ödülü: E**f T***z
1. Mansiyon Ödülü: R*****a Ş*****k
2. Mansiyon Ödülü: İ****a K**e
3. Mansiyon Ödülü: B******n N****n
4. Mansiyon Ödülü: N******n F***n
5. Mansiyon Ödülü: Ş**e Ş*****r

Ödüle hak kazanan adayları kutlar, yarışmaya katılan tüm değerli adaylara teşekkürlerimizi sunarız.

"Dijitalleşen Gündelik Yaşam" Öğrenci Fotoğraf Yarışması Düzenleme Kurulu

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 05/27/2024 - 13:20