“THE CHRONOLOGICAL DEVELOPMENT OF CULTURAL AND CREATIVE INDUSTRIES IN TURKEY AND CURRENT DISCUSSIONS”

Mimarlık Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Evrim Töre tarafından yürütülen “ARC0401 Urban Studies” dersi kapsamında 13 Nisan Salı günü “The Chronological Development of Cultural and Creative Industries in Turkey and Current Discussions” başlıklı e-seminer düzenlendi. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden Doç. Dr. Gökçe Dervişoğlu Okandan’ın konuşmacı olduğu etkinlikte; yeni iş üretme modelleri, girişimcilik, eğitim altyapısındaki dönüşümler ve sürdürülebilir gelişmenin dördüncü ayağı olarak kültür ana başlıkları öğrencilere aktarıldı. Konuğumuz, Türkiye’deki güncel kültür politikası üretimi, ilgili organizasyon ve platformları hakkında da bilgi verdi.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 05/13/2021 - 12:38