ARHCIPHOTOTRIP: ROAD TO HISTORIC PENINSULA

Mimarlık Fakültesi’nin düzenlediği 24 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek olan gezi etkinliğimiz sabah saat 09:00’da Galata’dan başlayıp sırasıyla Karaköy, Galata Köprüsü-Vefa-Süleymaniye’yi  takip edip Sultanahmet meydanında toplu fotoğraf çekimi ile sonlanacaktır. İlk buluşma Galata Kuledibi’nde gerçekleşecek olup Dr. Öğr. Üyesi Aliye Rahşan Karabetça hocamızın fotoğraf çekimine yönelik öğrencilerle gerçekleştireceği stüdyo ile başlayacaktır. Etkinlik, 15-20 kişilik bir grubun katılımıyla sınırlı olacaktır. Etkinliğe, fotoğraf çekimine  ilgisi olan öğrenciler davetlidir. Öğrenciler profesyonel fotoğraf kamerası veya cep telefonları ile katılabileceklerdir.

Katılmak isteyen öğrencilerin mimarlik@iku.edu.tr adresine 17 Mayıs Çarşamba gününe kadar mail atmaları gerekmektedir.

Sokak kesitleri, grafik, ışık-gölge-insan, mimari detay temalı fotoğraflar çekmeleri beklenen öğrencilerimizin çektikleri fotoğrafları, etkinlik bitiminde paylaşmaları istenip dijital sergi oluşturulması hedeflenmektedir.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 05/23/2023 - 15:56