Architecture in Emergency Sempozyum

İKÜ Mimarlık Bölümü, 17-18 Kasım 2016 tarihlerinde "Architecture in Emergency: Re-Thinking The Refugee Crisis Sempozyumu"nu düzenleyecek.

İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümü ve Bergen School of Architecture (Norway) organizasyonu ve EAAE (European Association for Architectural Education / Avrupa Mi̇marlık Eğitimi Birliği) desteği ile 17-18 Kasım 2016 tarihlerinde İstanbul Kültür Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek olan Architecture in Emergency: Re-Thinking The Refugee Crisis Sempozyumu'na dair posteri ve programı ekte bulabilirsiniz.  

Bu sempozyumun amacı, Türkiye'de ve dünyada devam eden sığınmacı/mülteci krizi ile ilgili farklı disiplinlerden ve özellikle mimarlık alanından yenilikçi yaklaşımların belirlenmesi için araştırma ve uygulama gündemlerini, zorluklarını ve stratejilerini sorgulamak ve yeniden şekillendirmek için değerlendirmeler yapmaktır. Sempozyum, akademik araştırmalar, gerçek projeler ve politikaların sunulmasına fırsat sağlayacaktır.

Sempozyuma ek olarak Turkiye'den ve yurtdışından çeşitli okullardan mimarlık öğrencilerinin konuyla ilgili çalışmaları İstanbul Kültür Üniversitesi zemin katta sergilenecektir. 

Sempozyum programı için... e
Sempozyum posteri için... e

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 05/25/2018 - 16:18