İKÜ Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin "Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması"ndaki Büyük Başarısı

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Mimarlık Bölümü öğrencileri, Yüksek Mimar Murat Artu anısına gerçekleştirilen "Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması"nda büyük başarı gösterdiler. Öğrencilerimiz ödül belgelerini, 20 Eylül 2023 tarihinde Ankara Türk Serbest Mimarlar Derneği Merkezi'nde düzenlenen bir törenle aldılar. Yarışmaya katılan 203 grup arasından 19 tanesine ödül verilirken, bu ödüllerin 4 tanesini İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri kazandı. Ödül töreni ile birlikte kolokyum ve sergi açılışı da yapıldı.

Amacı; birinci sınıf öğrencilerinin, yaratıcı, özgün düşünceleri ve tasarımları ile ortaya koyacakları başarılarını ödüllendirerek mimarlık mesleğini benimsemelerine, sevmelerine bir motivasyon sağlamak olarak tanımlanan yarışmaya, Temel Tasarım Eğitimi veren herhangi bir yükseköğrenim kurumunda eğitim gören “Birinci Sınıf” öğrencileri katıldı.

Ödül alan ve son elemeye kalan öğrencilerimizin projeleri, Ankara SMD'de düzenlenen sergide 29 Eylül tarihine kadar ziyaret edildi.

Yarışmaya katılan ve ödül alan tüm öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ödül kazanan öğrencilerimiz:

Aile Ödülleri Kategorisi: Muhammet Esat Bulgurcu, Cihad Alan, Mehmet Küçük
FSSF (Faruk Sade Sanat Fonu) Özel Ödülü: Rüya Çeçen, Sudenaz Akgün, Zeynep Bektaş
TSMD Özel Ödülü: Ali Batuhan Altunay, Emirhan Aksoy, Batuhan Aladağlı
Mansiyon: Beyza Yılmaz, Yaren Güler, Özlem Işık


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 09/29/2023 - 09:56