2020-2021 YAZ DÖNEMİ STAJ YERİ BAŞVURULARI

GNO’su 3.00’ın üzerinde olan ve staj yeri arayan öğrenciler, Staj Protokolü bulunan firmalarda staj yapmak üzere değerlendirmeye alınacaklardır. Başvuracak öğrencilerin 10 Haziran 2021 saat 17.00’ye kadar aşağıdaki bilgileri doldurup, başvuru formunu ve transkript çıktılarını staj komisyonuna (Sevgi Pınar Turan - s.turan@iku.edu.tr mail adresine) teslim etmeleri gerekmektedir. Değerlendirme sonuçları aynı hafta içinde ilan edilecektir.

Kurum/Kişi Kontenjan Staj Türü Özel Koşullar
Barış İnşaat / Hakan KETENCİ Şantiye 3. sınıf ve üstü, ücret vermiyor, sadece öğle yemeği (1 öğrencimizi de ayrıca almışlar)
Naçar Metal Kaplama İnş./ Oğuzhan NAÇAR 2 (1 kişi Temmuz, 1 kişi Ağustos) Şantiye
Elips Tasarım / Feza ÖKTEN KOCA 3 (2 kişi Haziran, 1 kişi Ağustos Ofis Ücret vermiyor, sadece öğle yemeği, 3. sınıf ve üstü
Öznur Çağlayan 2 Ofis
Tasarım Fabrikası / Emre Arslan 4 (2 kişi Temmuz, 2 kişi Ağustos) Ofis
Perse Mimarlık / Ali Dostoğlu 2 (1 kişi Temmuz, 1 kişi Ağustos) Ofis
Dicle Hökenek Architecture 2 (1 kişi Temmuz, 1 kişi Ağustos) Ofis Üst sınıflardan öğrenciler
Grid Dizayn  / Olcay Karaman 2 (1 kişi Temmuz, 1 kişi Ağustos) Ofis Üst sınıflardan öğrenciler, Ofis Sancaktepe'de
Tabanlıoğlu Mimarlık 1 Ofis 10 Temmuz'da staj bitecek şekilde. PDF formatında cv ve portfolyo ile başvuru
Bilgin Mimari Tasarım 1 (Temmuz) Ofis
Caner Cambaz Mimarlık ve İnşaat 4 (2 kişi Haziran, 2 kişi Temmuz) Ofis Haziran ve Temmuz ayları. Tercihen 4. sınıf ama 3. sınıf da olabilir.
Modern Mimarlar/ Ayhan Usta 1 (Temmuz) Ofis
Staj Protokol Başvuru Formu e

Staj hakkında detaylı bilgi için...

Son Güncelleme Tarihi: Ct, 06/05/2021 - 23:51