Gümüşlük Festival Alanı Tasarımı Çalıştayı

İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümü tarafından, 19-21 Nisan 2024 tarihleri arasında Bakırköy yerleşkesi Ataköy binasındaki Tasarım Fabrikası’nda "Gümüşlük Festival Alanı Tasarım Çalıştayı" düzenlendi.

Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu ile Mimarlık Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emre Arslan, Dr. Suzan Sanlı Esin, Öğr. Gör. Kerem Ganiç ve Arş. Gör. İdil Akkuzu yürütücülüğünde gerçekleştirilen çalıştayda; Mimarlık Bölümü mezunlarımızdan dört mentörün liderliğinde dört grup oluşturan 21 öğrencimiz, festival alanına dair öneriler geliştirdi.

Antik taş ocağı olarak tarihi değere sahip olan Gümüşlük Festival Alanı'nda uzun yıllardır etkinlik organize eden Sanat Yönetmeni Eren Levendoglu’yla yapılan görüşmeler sonucunda; bir sosyal sorumluluk projesi olarak gerçekleştirilen çalıştayda üretilen 4 öneri, jüri üyelerinin (Defne Akşin Akyol, Şeyda Arguner, Eren Artu, Begüm Yılmaz Bilgin, Caner Bilgin, Ali Çalışkan, Gonca Arık Çalışkan, Yüksel Demir, Eren Levendoğlu, Cem Sorguç, Nejat Yavaşoğulları, Ayhan Usta, Erguvan Özgür Ünal) değerlendirmesine sunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 05/06/2024 - 14:09